​Verzending & retourneren

BEZORGTIJDEN
Bezorgtijden verschillen per land. Why Denim streeft ernaar elke verzending zo snel mogelijk te leveren. Binnen Nederland worden bestellingen binnen vier werkdagen geleverd; buiten Nederland, maar binnen Europa, worden bestellingen binnen acht werkdagen geleverd; buiten Europa worden bestellingen geleverd binnen twaalf werkdagen. De bezorgtijden zijn tevens afhankelijk van de ingeplande meetafspraken.

BEZORGADRES WIJZIGEN
Helaas is het niet mogelijk om het bezorgadres te wijzigen nadat de bestelling is gedaan.

RETOURNEREN VIA POST
Als u uw product wil retourneren is het essentieel dat u het retourformulier compleet invult en meestuurt. Het retourformulier wordt bij uw levering meegeleverd. Tevens bevat uw bestelling een retoursticker welke gebruikt dient te worden bij het retourneren van het product. Het retouradres is:

Why Denim B.V.
Hoogoorddreef 56
1101 BE  Amsterdam

Why Denim hanteert een retourperiode van maximaal 30 dagen. Deze is van toepassing zolang u uw aangeschafte, ongebruikte en onbeschadigde producten samen met het aankoopbewijs aanlevert. Het product moet in de originele verpakking geretourneerd worden en moet van alle originele labels voorzien zijn.

RETOUR OP KANTOOR
Het is mogelijk om uw aankopen te retourneren op het Why Denim kantoor. Ook dan hebben wij het ingevulde retourformulier nodig. Zonder dit formulier kunnen wij uw retournering helaas niet accepteren. We zullen het betaalde bedrag binnen dertig dagen op uw bank- of creditcard account terugstorten. Restitutie in de vorm van contant geld is helaas niet mogelijk.